tablets i 2013

Efter en langsom start , har tablet-pc’er efterhånden skabt et sted for sig selv i markedet for intelligente enheder . I første omgang kritiseret for at være et produkt med ingen reel brug har tabletter nu begyndt at udskifte bærbare og stationære computere som den foretrukne enhed til alle computing formål. Flere årsager kan henføres til sin massive popularitet , blandt hvilke den primære årsag er dens portabilitet. Tablet-pc’er er generelt lettere end laptops og medbringes selv når du er på farten. Desuden er de fleste af disse enheder giver mulighed for at gøre taleopkald , hvilket er en fordel i forhold til normale desktop computere og bærbare computere. Nogle af de mest avancerede bærbare computere blev frigivet i 2013, hvilket rejst bar for næste generation af mobile computerenheder :

en . Nexus 7 : Google frigivet en forbedret version af Nexus 2012 -versionen med langt overlegne funktioner . Hardwaren for 7 tommer tablet er udviklet af Asus, men brugergrænsefladen er helt udviklet af udviklerne af Google. Enheden er en stor værdi for pengene og kommer med en overlegen bygget og en af ​​de bedste skærmopløsninger . Den nye model sport en bageste kamera og et stereo højttalersystem , der gør det en stor enhed for fotografering og musikelskere. Det er også en af ​​de første tablet pc til at køre på Android 4.3 Jellybean version.

b. . Samsung Galaxy Note 10.1: Efter succesen med sit flagskib smartphone model Galaxy S4 og den efterfølgende phablet Note 3 , Samsung afrundes sin smarte anordning kollektion med udgivelsen af ​​Galaxy Note 10.1. Skærmen størrelse af denne enhed er 10,1 tommer , hvilket stort set gør netbooks overflødige. Funktionerne ligner Galaxy S4 smartphone, men er optimeret til den større skærm. Det har været markedsført som et alternativ til Galaxy Tab 10.1 udgave , som henvender sig til markedet i mellemklassen . Den bedste funktion af denne enhed er dens evne til at håndtere input med en stylus , kendt som “S Pen ” .

ca. LG G- Pad : Efter udarbejdelsen enheder under vingerne af Google i årevis, LG gjort sit betydelige comeback som selvstændigt brand med lanceringen af ​​G2 smartphone og G- Pad tablet. Det er en 8 tommer tablet , der kan prale af funktioner, der er unikke for LG linje af produkter. Bortset fra at levere en 1920 x 1200 opløsning, denne tablet enhed kører på en af ​​de bedste processorer : Snapdragon 600 . Enheden er bundlet med Android 4.2 -versionen, mens det forventes, at de nye versioner snart ville blive skubbet ind i enheden på verdensplan.

Advertisements