top 3 android smartphones

Mænd elsker deres telefoner , og de vil bruge nogen penge til at sikre, at de har det bedst. Der er telefoner i dag , der vil gøre næsten alt , bortset fra måske bare børste dine tænder , og nogle af disse telefoner er så gode, vil du bare ønsker at vise den til dine venner . Det kan også være muligt, at alt hvad du ønsker at gøre, er simpelthen at holde op med alle andre. Hvis dette er dit ønske, hvad du leder efter, er en Android- telefon, da der er så mange på markedet , skal vi se på de øverste 3 android telefoner, der vil give dig værdi for pengene :

Samsung Galaxy Note 3: Dette er en kraftfuld Android-telefon , der vil puste nyt liv i din mobile verden med alle de specifikationer og funktioner , der er pakket ind i denne gadget. Med sin 5,7 tommer skærm ser det stort nok til at være maskulin og størrelsen kun går på at sige en masse om sin Full HD super teknologi, der giver dig mulighed for at nyde alt fra film til den højeste kvalitet online oplevelse , når du surfer på internettet . Alene hastigheden af Galaxy Note 3 og dens batterilevetid er uovertruffen , og enhver mand, der ønsker stor størrelse maskulin håndsæt, der har en lang række funktioner vil få alt det med dette håndsæt .

HTC en mini : HTC kan man beskrives som et forsøg på at skære ned på størrelsen af ​​og prisen på et håndsæt samtidig opretholde ydeevne på højeste niveau . HTC er en kraftfuld android telefon, hvis størrelse er relativt lille, men den interne resultater er stadig høj på trods af at det er betydeligt billige. At små håndsæt er pakket med en dual core løvemund 400 processor med en RAM, der er 1GB og en mindre 4,3 tommer skærm , hvilket giver det eksemplariske magt på grund af sin hardware design derfor gør det en stærk telefon . Dens lille størrelse gør det tiltrækkende for folk, der ikke elsker at bære store gadgets.

LG G2: LG har lavet en stærk tilbagevenden til en verden af ​​smarte telefoner med dette kraftfulde Android-telefon , der har vundet hjerter af telefon elskere , tilføje dette til det faktum, at det er relativt overkommelige, og du har en vinder. Den leveres med en 5,2 tommer skærm, der har en opløsning på op til 1080p , og det er drevet af den førende løvemund 800-serien processor med en RAM på 2 GB , hvilket gør det et stærkt værktøj i lille pakke. Det har også en stærkt forbedret batterilevetid og en kraftfuld kamera , der sætter det blandt de førende i pakningen.

Advertisements