Google annoncere nye nexus-enheder

nye-nexus-7-og-nexus-10At have en orkan starter din uge , især når det er en tech nyheder uge er meget vanskeligt at håndtere , så forhåbentlig alle derude er sikkert , og vi kan komme tilbage til at dække alt, hvad vi elsker . Hurricane Sandy afsporet Googles planer om et stort arrangement for pressen på mandag, men det gjorde ikke stoppe den officielle lancering af tre nye enheder og en opdatering til Android.

Google roligt afsløret en ny lineup af enheder på mandag selv uden hjælp fra en stor arrangement for pressen . De gjorde det via blogs og pressemeddelelser og endda et par salgsfremmende videoer til hjælpe med at få så meget nyt om de enheder og software som muligt. De nye enheder vil blive solgt via Google Play ( sammen med nogle carrier partnere) hvilket betyder, at de er rene Google og alle opdateringer vil blive kontrolleret af Google.

nexus 4

Den meget hyped og forventede opfølgning seneste år Galaxy Nexus fra Samsung, LG Nexus 4 forbedrer alt det seneste år Nexus var og sætter basislinien til den næste løber af Android powered smartphones , der kommer på markedet. Nexus 4 idræt en 4.7 ” IPS skærm med 1280 x 768 opløsning ( eller 320 PPI) . Processoren er blevet opdateret fra en TI OMAP chipset til Qualcomm Snapdragon S4 linje , er dette den Pro-versionen med en quad-core CPU. Den RAM er blevet opdateret fra 1GB til 2GB , og kameraet er blevet skubbet fra 5MP til 8MP ( bag) . de andre hæfteklammer er på plads NFC , Bluetooth 4.0 , WiFi ( ingen afklaring, hvis det er dual band eller single band) , og nyligt tilføjede trådløs opladning (sammen med standard micro -usb opladning ) . batteriet på Nexus 4 er 21oo mAh som skulle lette nogle af de smerter , som Galaxy Nexus brugere havde med deres batterilevetid.

Den største ulempe for nogle ville være købere er manglen på LTE på enheden , da det kun understøtter op til HSPA + ( 42), som er et skridt baglæns fra de tidligere versioner af Galaxy Nexus , som var tilgængelig med LTE radioer. Det bliver interessant at se, om dette svajer købere, men det vil også have en mærkbar effekt på batteriets levetid , fordi det ikke vil have til magten to radioer for at kunne fungere .

Nexus 4 vil være tilgængelig i to modeller , 8GB og 16GB gennem Google butikken på $ 299 og $ 349 henholdsvis begynder på tirsdag 13 november .

Nexus 7 (Opdateret)

Vi har dækket den Nexus 7 og gjort en grundig gennemgang af enheden, så vil vi ikke re- hash alt. Google har opdateret lagringsmuligheder på enheden fra 8GB og 16GB til 16GB og 32GB. De har også indført en ny enhed en 3. enhed option med cellulær dataforbindelse i stedet for standard WiFi.

Prisfastsættelse af enhederne starter ved $ 199 for 16GB WiFi model , derefter $ 249 for 32GB WiFi -modellen, og endelig $ 299 for 32GB Cellular model .

nexus 10

Den sidste enhed, som Google introducerede på mandag er Nexus 10 , en 10 ” tablet indbygget i partnerskab med Samsung. Denne tablet er en doozy af en anordning , der starter med en første af en slags skærm med 2560 x 1600 opløsning (300 PPI) der matcher udskriftsopløsningen. det er over 4 millioner pixels , hvilket betyder bogstaveligt talt alt , der vises på skærmen, ser bedre end noget, du har set før (ja selv den nye iPads retina-skærmen ) . tabletten er drevet af en Dual-core A15 Samsung Exynos5 processor, det er den første enhed til at blive drevet af denne processor , og grafikken er drevet af den nye Mali T604 chip.

Tabletten indeholder også 2 kameraer bagudvendt er 5MP , og den fremadvendte er 1.9MP . Det omfatter standard trådløse muligheder, herunder WiFi ( MIMO + HT40 ) , Bluetooth og NFC. Interessant Nexus 10 omfatter ikke trådløs opladning , som da Google indgår i Nexus 4 , du ville have selvom kunne have været en standard bevæger sig fremad , men tilsyneladende ikke for Nexus tabletter.

Der er to moduler af Nexus 10 tilgængelige 16GB og 32GB prissat til $ 399 og $ 499 hhv . Den Nexus 10 vil også være tilgængelige for køb via Google Play Store starter den 13. af november.

Advertisements